Ak Parti'de bir istifa daha

Ak Parti'de bir istifa daha
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'ndan istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Hikmet Başar'ın yerel seçimlerin ardından istifasını açıklamasının ardından bir istifa haberi de Sadet Öz'den geldi.Ak Parti İlçe Yönetimi'nin...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'ndan istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Hikmet Başar'ın yerel seçimlerin ardından istifasını açıklamasının ardından bir istifa haberi de Sadet Öz'den geldi.

Ak Parti İlçe Yönetimi'nin bayan temsilcilerinden Sadet Öz, geçtiğimiz günlerde istifa ederek görevinden ayrıldı. Bu şekilde yönetimden istifa ederek ayrılan sayısı altıya yükseldi. Daha önce Sefa Değirmenci, Ayhan Yıldırım, Mustafa Büyükdalaklı, Üzeyir Özcan ve Hikmet Başar istifa etmişti. Yine Hatice Bağ ve Hüseyin Tos da belediye meclis üyeliği seçimlerine katılabilmek için istifa etmişti. Bu son istifa ile birlikte 2017 yılında kurulan yönetimden geriye sadece yedi kişi kaldı.

Sadet Öz'ün istifa nedeni bilinmemekle birlikte istifa kararını seçimlerden önce aldığı ve yerel seçimlere etki etmemesi için seçim sonuna ertelediği öğrenildi.