Ak Parti’de delegeler belirlendi

Ak Parti’de delegeler belirlendi
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda genel kurul süreci işlemeye başlarken, kongrede oy kullanacak delegeler de belirlendi. 5 binden fazla üyenin büyük çoğunluğunun oylarıyla belirlenen 400 delege, Mart ayında yapılması...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda genel kurul süreci işlemeye başlarken, kongrede oy kullanacak delegeler de belirlendi. 5 binden fazla üyenin büyük çoğunluğunun oylarıyla belirlenen 400 delege, Mart ayında yapılması planlanan kongrede Ak Parti İlçe Başkanı’nı seçecek.

Genel kurul sürecine giren Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı’nda kongrede ilçe başkanını belirleyecek olan delegeler belirlendi.

İlçe genelinde 5 bin 300 üyesi bulunan Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen delege seçimlerine üyelerin büyük çoğunlu katıldı. Üyelerin oylarıyla kongrede oy kullanacak olan 400 delege belirlendi.

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, delege seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Oy kullanma sürecinin başından sonuna kadar sandıklarımız hiç boş kalmadı. Birileri istemese de bu seçimler, Ak Parti’nin yarınlarımızın umudu olduğunu bir kez daha gösterdi. Organizasyonda emeği geçen ana kademe, kadın kolları, gençlik  kolları, mahalle teşkilatlarımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı il başkanlığımıza, ilçe ve bölge koordinatörlerimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Bahar dönemine girerken kongreyi gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydeden Tayyiboğlu, “kongre takvimi dahilinde muhtemelen mart ayında seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. İlçemize, memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm halkımıza ve üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.