ASEM yeniden faaliyete geçti

ASEM yeniden faaliyete geçti
Sarayönü’nde bulunan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden faaliyete geçti.Pazartesi günü yeniden açılan ASEM, şimdilik yüzme havuzu ve spor...

Sarayönü’nde bulunan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden faaliyete geçti.

Pazartesi günü yeniden açılan ASEM, şimdilik yüzme havuzu ve spor hizmetleri verecek. belirlenen tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine devam edecek olan ASEM’in genç ve yetişkinlere yönelik kurslarıyla ilgili henüz bir çalışma bulunmuyor.

Sarayönü Aile Eğitim ve Sanat Merkezi Yöneticisi Zeliha Ceylan, kontrollü olarak havuz ve spor hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. Ortak kullanım materyallerinin kullandırılmayacağını kaydeden Ceylan yaptığı açıklamada, “Havuzdan aynı anda sadece 5 kişi faydalanabilecek. Havuz mahalline gelen insanların ateş kontrolleri, sağlık sorunları olup olmadığı kontrolleri yapılacak. Spor salonlarında kullanılmak istenen met ve havlu gibi materyalleri insanlar kendileri getirecek. Havuz ve spor salonunda sosyal mesafeler sürekli kontrol altına tutulacak. Seanslar arasında 25-30 dakika dezenfekte molası verilecek. Bu süreçte sauna ve buhar odası kapalı olacak.” şeklinde konuştu.