Başkan Koç, Özel Eğitim Öğrencilerini ağırladı

Başkan Koç, Özel Eğitim Öğrencilerini ağırladı
Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmenleri Fatma Balkan ve Zehra Arı, özel eğitim öğrencileri İsmail Şanlıoğlu ve Şenay Uygun ile birlikte Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Öğrencilerin samimi ziyareti sırasında Başkan Koç, özel eğitim öğrencileriyle yakından ilgilendi ve onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında öğrenciler, Başkan Koç'a çiçekler ve el yapımı hediyeler takdim ederek jestlerini gösterdiler.

baskan-koc-ozel-egitim-ogrencilerini-agirladi-2.jpg

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Özel Eğitim Öğretmeni Fatma Balkan, özel eğitim öğrencilerin topluma kazandırılması ve sosyal etkinliklere katılımının önemine vurgu yaparak, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

baskan-koc-ozel-egitim-ogrencilerini-agirladi-3.jpg

Başkan Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel eğitim öğrencilerinin toplumda daha aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak adına belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.