Başkan Solak yeni dönem projelerini açıkladı

Başkan Solak yeni dönem projelerini açıkladı
Cumhur İttifakının Sarayönü Belediye Adayı Nafiz Solak, Sarayönü'nün geleceğine yönelik önemli adımların atılacağı bir döneme hazırlandıklarını belirtti.

Yeni dönem projelerini kamuoyu ile paylaşın Solak, ilçenin altyapısını güçlendirmek için yeni doğalgaz ve su projelerinin yanı sıra, ulaşımı kolaylaştırmak adına yolların iyileştirilmesi planlanıyor. Ayrıca, çevre düzenlemeleri ve yeşil alanların artırılmasıyla ilgili projeler de öncelikli hedefler arasında.

Eğitim ve gençlik alanında da çalışmaların hız kazanacağını vurgulayan Başkan Solak, okulların donanımının güçlendirileceğini, öğrencilere yönelik destek projelerinin artırılacağını ve gençlerin sosyal ve sportif aktivitelere katılımını teşvik edecek programların hayata geçirileceğini belirtti. Ayrıca, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek amacıyla istihdam projelerinin de geliştirileceğini ifade etti.

baskan-solak-yeni-donem-projelerini-acikladi-1.jpg

Başkan Nafiz Solak, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için de projelerinin olduğunu belirterek, sağlık alanında yapılacak yatırımların ilçe halkının yaşam kalitesini artıracağını söyledi. Ayrıca, kültürel ve sosyal etkinliklerin artırılması, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Başkan Solak, ilçenin ekonomik potansiyelini artırmak için tarım ve hayvancılık alanlarında da projelerinin olduğunu belirterek, çiftçilere desteklerin artırılacağını ve tarımın daha verimli hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

baskan-solak-yeni-donem-projelerini-acikladi-3.jpg

Başkan Solak, başıboş hayvan sorununun çözümü için kanuni düzenlemeyi beklediklerini ve projelerinin uzun zamandır hazır olduğunu dile getirerek, kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte oldukça kısa bir süre içerisinde bu sorunun ortadan kaldırılacağını da sözlerine ekledi.