Bayram tatilinin acı bilançosu: 83 ölü, 868 yaralı

Bayram tatilinin acı bilançosu: 83 ölü, 868 yaralı
Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma gününden bu yana yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 83 kişi yaşamını yitirdi, 868 kişi yaralandı.Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla...

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma gününden bu yana yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 83 kişi yaşamını yitirdi, 868 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma gününden bu yana yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 83 kişi hayatını kaybetti, 868 kişi yaralandı.

Trafik yoğunluğunun arttığı 31 Mayıs Cuma gününden bu yana çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Yurt genelinde son 24 saatteki trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti, 115 kişi yaralandı. Dün Kahramanmaraş'taki kazada yaralanan bir kadın da tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Tedbirler ve uyarılara rağmen 31 Mayıs mesai bitiminden bugün saat 17.00'ye kadar meydana gelen kazalarda 83 kişi yaşamını yitirdi, 868 kişi yaralandı.

Konya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Bülent Bektaş idaresindeki 34 ZL 359 plakalı otomobil, Gazze Caddesi ile Azerbaycan Caddesi'nin birleştiği kavşakta, Cafer Özdemir'in kullandığı 42 ACK 59 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Bektaş ile aynı araçtaki Emre ve Hasibe Olkaç ile Behiye Ercan (18) yaralandı.

Konya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Behiye Ercan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.