Ceran’dan “Birliğe sahip çıkın” çağrısı

Ceran’dan “Birliğe sahip çıkın” çağrısı
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Ceran, dönem dönem birlik ile alakalı olarak ortaya atılan söylentilere üreticilerin aldırış etmemsi konusunda açıklamada bulundu.Üreticiler arasında Birlikle alakalı endişeler...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Ceran, dönem dönem birlik ile alakalı olarak ortaya atılan söylentilere üreticilerin aldırış etmemsi konusunda açıklamada bulundu.

Üreticiler arasında Birlikle alakalı endişeler bulunduğunu dile getiren Ceran, “yaptığı açıklamada, “Üreticilerimizin içinde birlikle alakalı bir korku durumu var. O korkuya da hiç sütü olmayan kişilerin söylentileri neden oluyor. Vatandaşın kafasını bulandırıyorlar. Üreticilerimiz bunları dikkate almasın.” dedi.

Ceran, üreticilerin kafasına takılan soruları kendilerine sorabileceğini kaydederek şöyle devam etti: “Bunlara cevap vermek için biz her gün Birlikteyiz. Gelsinler ne isterlerse bize sorsunlar. Ortalıkta dolaşan laflara üreticilerimiz kulak vermesin. Ben de üreticiyim, benim de sütüm var ben de bu birliğe süt veriyorum.”

Sıkıntılı süreçleri atlatarak Birliği düzlüğe çıkardıklarını belirten Ceran, “Bir dönem Birlik’te sıkıntılar yaşanmış olsa da yönetime geldiğimiz günden itibaren bütün sorunların ortadan kalkmıştır. Üreticilerimize ödemelerimiz de zamanında yapılmaktadır.  Sarayönülü üreticilerimizden Birliğe sahip çıkmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Birliği çok daha iyi bir noktaya getirme çabasında olduklarının altını çizen Ceran, şunları söyledi: “Üreticilerimiz bize güvensin. Bu birlik üreticilerimizin birliği. Birliğimizi çok daha güzel yerlere getireceğiz. Sütümüzü sorunsuz pazarlıyoruz. Yem satışları konusunda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Şu anda her şey rayına oturmuş durumda. Üreticilerimiz geçmişte yaşanan küçük sıkıntıları dert etmesin. Üreticilerimiz gönül rahatlığı içerisinde birliğimiz çatı altında faaliyet gösterebilir.”