CHP teşkilatı taşındı

CHP teşkilatı taşındı
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, önceki yıllarda geçici olarak belediye binası olarak kullanılan iş merkezinin üçüncü katına taşındı.Sarayönü çarşısının girişinde ilk olarak AVM olarak yapılan, sonrasında...

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı, önceki yıllarda geçici olarak belediye binası olarak kullanılan iş merkezinin üçüncü katına taşındı.

Sarayönü çarşısının girişinde ilk olarak AVM olarak yapılan, sonrasında belediye olarak kullanılan ve bir süredir de boş olan binanın üçüncü katı Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı olarak kullanılmaya başlandı.

CHP İlçe Başkanı Tahir Yıldız yaptığı açıklamada, “Eski binamız küçüktü. Partimiz gün gün büyümekte ve üye sayımız artmaktadır. Bu yüzden partililerimize daha iyi hizmet sunmak daha geniş ve refah olan bu binayı tercih ettik.” dedi.

Başkan Yardımcısı Sait Erdal ise “Türkiyemizin zor günlerinde partimizi geliştirmek ve büyütmek adına parti binamızı genişleterek partimize ve parti üyelerimize daha güzel bir ortam sunabilmek için bu binayı tercih ettik.” şeklinde konuştu.