Çiftçilere hizmet kolaylığı

Çiftçilere hizmet kolaylığı
Sarayönü Ziraat Odası, çiftçilerin hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bina içerisinde yeniden düzenleme gerçekleştirdi. Oda bünyesinde çiftçilere hizmet veren birimlerin yeri değiştirilerek zemin katta toplandı.Sarayönü...

Sarayönü Ziraat Odası, çiftçilerin hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bina içerisinde yeniden düzenleme gerçekleştirdi. Oda bünyesinde çiftçilere hizmet veren birimlerin yeri değiştirilerek zemin katta toplandı.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, yaptığı açıklamada, "Çiftçilerimizin hizmet aldığı birimlerin ikinci katta olması bazı problemlere neden oluyordu. Özellikle yaşlı ve engel durumu olan çiftçilerimiz ikinci kata çıkmakta büyük sıkıntı yaşıyordu. Ayrıca yukarının dar olmasından dolayı çiftçilerimize rahat hizmet verilemiyordu. İlçemizin önde gelen İş Adamlarından Erdal Demirpolat'ın desteği ile odamızda bir tadilat ve yeniden düzenleme başlattık. Geçmişte laboratuar olarak kullanışmış ve atıl durumda bulunan yeri düzenleyerek hizmet birine dönüştürdük. Çiftçilerimiz ikinci kata çıkmadan ve ayakta beklemeden işlemlerini kolayca halledebilecek. Bakım, onarım ve tefrişatın tamamını üstlenen İşadamımız Erdal Demirpolat'a tüm çiftçilerimiz ve odamız adına teşekkür ederiz." dedi.