Çocuk doktoru görevine başladı

Çocuk doktoru görevine başladı
Kasım ayı içerisinde askerlik görevini yerine getiren Sarayönü Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Dilmaç’ın, askerlik görevini tamamlamasının ardından geçtiğimiz günlerde yeniden görevine...

Kasım ayı içerisinde askerlik görevini yerine getiren Sarayönü Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Dilmaç’ın, askerlik görevini tamamlamasının ardından geçtiğimiz günlerde yeniden görevine başladı.

Sarayönü Devlet Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Dr. Mustafa Dilmaç askerlik görevini yerine getirmek için Kasım ayında hastalarına hizmet verememişti. Aralık ayının başından itibaren yeniden görevinde başladı. Bu süre içerisinde pediatri eğitimi de almış olan Aile Hekimi Uzmanımız çocuk hastalarımızın muayene ve tedavilerini gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra Cuma günü oluşan yoğunluktan dolayı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğimize Konya’da görevlendirme ile doktoru geldi. Bu süre içerisinde küçükte olsa bir mağduriyet oluşmuşsa, sıkıntı yaşayan hastalarımızdan özür diliyoruz.” denildi.