Dinamik denetimler sanayide devam etti

Dinamik denetimler sanayide devam etti
Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve İçişleri Bakanlığınca çıkarılan genelgeler doğrultusunda; 1 Mart itibari ile başlayan Yeni Kontrollü Normalleşme “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında denetimler ilçemizde...

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve İçişleri Bakanlığınca çıkarılan genelgeler doğrultusunda; 1 Mart itibari ile başlayan Yeni Kontrollü Normalleşme “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında denetimler ilçemizde de yoğunlaştı.

Sarayönü’nde yapılan denetimler bu hafta sanayi bölgesinde gerçekleştirildi. Vaka sayısının sıfırlanması hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, kurallar konusunda esnaf ve vatandaşlara sık sık uyarılarda bulundu.

Sarayönü’nde koronavirüs ile mücadele kapsamında denetimler hız kesmeden devam ediyor.

Sarayönü’nde geçtiğimiz hafta Perşembe günü, koronavirüs ile mücadele kapsamında daha önce başlatılan dinamik denetimlere hız kesmeden devam edildi. Denetimleri Sarayönü İlçe Kaymakamı Zafer Şahin gerçekleştirdi. Şahin’e, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet SABIRLI, İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz eşlik etti.

Sarayönü Kaymakamı Zafer ŞAHİN, ilçemizde faaliyet gösteren sanayi sitesini ziyaret ederek çalışan esnafımıza, Covid 19 tedbirlerine uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini isterken, dinamik denetimleri yapmakta ki amaçlarının ceza kesmek değil, esnafımızın ve vatandaşlarımızın konuya daha duyarlı olmalarını sağlamak olduğunu bildirdi.

‘Denetimler de farkındalık yaratmak, vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek, mücadeleye ortak yapmak hedeflendi’ diyen Kaymakam Şahin, bu konuda halkın son derece duyarlı davrandığına şahit olduğunu dile getirdi.

Sanayi bölgesinin izole yapısı ve esnafının duyarlılığı konusunda memnun kalan Şahin, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunduktan sonra sanayi bölgesinden ayrıldı.

Aşının önemi büyük

Yaptığı denetimlerde, esnafların aldığı tedbirlerden memnun olan Kaymakam Şahin, önümüzdeki süreçte ilçemizde ki vaka sayılarının tekrar sıfıra düşeceğine inandığını belirtti.

Aşının bu sürecin atlatılmasında etkisinin yüksek olduğunu ve aşılama yaşının 55’e düştüğünü anımsatan Şahin, aşı sırası gelen vatandaşların tereddüt etmeden aşılarını bir an önce yaptırmalarının hem kendileri hem yakınları için büyük önem arz ettiğini sözlerine ekledi.