Eylül meclisi toplandı

Eylül meclisi toplandı
Sarayönü Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını geçtiğimiz perşembe günü üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında beş gündem...

Sarayönü Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını geçtiğimiz perşembe günü üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında beş gündem maddesi karara bağlandı. Gündemin ilk maddesinde 2020 mali yılı gelir gider bütçesinin görüşülmesi konusu gündeme geldi. Konu plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündemin ikinci maddesinde Ladik mahallesinde arsa satışı konusu görüşüldü. Ladik mahallesinde gerçekleştirilen bir imar uygulamasının ardından ortaya çıkan parça parselin bitişiğinde bulunan arsa sahibinin talebi doğrultusunda satışına karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesinde araç alımı konusu görüşüldü. Belediyeye bir greyder ve bir silindir alınması için İller Bankası'na kredi başvurusu yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesinde kiralama müddeti sona eden belediye taşınmazlarının 10 yıla kadar yeniden kiraya verilebilmesi için meclis üyelerinden yetki alındı.

Gündemin son maddesini taşınmaz tahsisi konusu oluşturdu. Halk Eğitim Merkezi tarafından Ertuğrul mahallesinde bulunan belediyeye ait atıl binanın el sanatları atölyesine dönüştürülmesi amacıyla Halk Eğitim Merkezi'ne tahsisi meclis üyeleri tarafından kabul edildi.