Geleneksel aşure günlerini kutladılar

Geleneksel aşure günlerini kutladılar
Sarayönü 100. Yıl İlkokulunda geleneksel aşure günü gerçekleştirildi. Okul personeli tarafından hazırlanan aşure, öğrencilere, velilere ve misafirlere ikram edildi.Okul Müdürü Süleyman Koçaş, geleneksel hale gelen 100. Yıl...

Sarayönü 100. Yıl İlkokulunda geleneksel aşure günü gerçekleştirildi. Okul personeli tarafından hazırlanan aşure, öğrencilere, velilere ve misafirlere ikram edildi.

Okul Müdürü Süleyman Koçaş, geleneksel hale gelen 100. Yıl İlkokulu Aşure Gününü gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ifade etti. Koçaş yaptığı açıklamada, “Aşurenin yapımında emeği geçen sınıf öğretmenlerimize ve okul personeline teşekkür ediyorum. Aşure birlik, beraberlik, paylaşma, yardımlaşma, varlık ve yokluğun sembolüdür. Etkinliğin amacı bu önemli mirasın gelecek nesillere aktarılması, kurum içi birlikte iş yapabilme ve yardımlaşma kültürünün artması, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla iletişimin artmasıydı. Bu vesile ile tüm halkımızın Hicri yılbaşını, yeni yılını ve Muharrem ayını Rabbim mübarek eylesin.” dedi.