Güney ve Taşçı Ladik SKM şubesini açtı

Güney ve Taşçı Ladik SKM şubesini açtı
Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney ve Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Niyazi Taşçı, Ladik mahallesinde seçim koordinasyon merkezi (SKM) açtı. Açılışa halkın ilgisi yoğun olurken, Güney ve Taşçı'ya...

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney ve Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Niyazi Taşçı, Ladik mahallesinde seçim koordinasyon merkezi (SKM) açtı. Açılışa halkın ilgisi yoğun olurken, Güney ve Taşçı'ya destek verenler arasında eski Ladik Belediye Başkanları da yer aldı. Seçmenlerden destek isteyen Güney ve Taşçı, Sarayönü'nü 26 mahallesiyle birlikte en iyi şekilde, adil bir düzen içerisinde yönetmeye talip olduklarını söylediler.

Sarayönü'nün 26 mahallesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Güney, ilçenin en büyük mahallesi ve toplam oyun yaklaşık üçte birine sahip olan Ladik Mahallesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Halkın yoğun katılım sağladığı açılışta, Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Niyazi Taşcı seçmenlerine hitap etti.

Derdimiz hizmetten öte bir şey değil

Taşçı yaptığı konuşmada, "2014 yılında bana nasıl güvendiyseniz şimdi de güvenmenizi istiyorum. Mehmet Güney'i yıllardır tanırım. Kendisini, işini ciddiye alan, otoriter, hakkaniyetli ve çalışkan bir abimiz olarak bilirim. İnsan tanıdığı kişiye kefil olur. Ben kendisine kefilim. İlerde hesabını da beni bu göreve layık gören büyüklerim ve kardeşlerimle birlikte tüm Sarayönü halkına vermeye canı gönülden hazırım. Kıymetli hemşehrilerim, Ahiretin hesap gününe inandığım kadar beş yıl sonranın hesap gününe de inanıyorum. Beş yıl sonraki hesap gününün geleceğini düşünerek yola çıktık. Allah yolumuzu hayırlı eylesin. Dualarınızı ve desteğinizi bekler saygılar sunarım.”

Erdoğan sevkimizi kimse sorgulayamaz

Daha sonra Ladik eski Belediye Başkanı ve Ladikli Ahmet Hüdai'nin torunu Mehmet Elma, kimsenin, kendilerinin Recep Tayyip Erdoğan sevgisini sorgulamaması gerektiğini belirterek Mehmet Güney'e destek mesajları verdi.

Dönemimiz en güzel örnek

Son olarak kürsüye davet edilen Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Güney ise konuşmasında, Belediyenin iyi yönetilmediğini, organize çalışılmadığını, belediyenin asli görevlerini kesinlikle yerine getirmediğini söyleyerek, kendi dönemlerinde belediyenin her bir kuruşunun takipçisi olacağını, her bir kuruşun hesabını halka vereceğini dile getirdi. Kendisi için siyasette son dönem olduğunu dile getiren Güney, “İstiyorum ki Sarayönü hak ettiği hizmeti alsın, ötekileştirme ve ayrımcılık olmasın, hiçbir mahallemiz diğer bir mahalleye gıpta etmesin. Belediyelerin gelirlerinin iktidar partisi belediye başkanı ve ya Bağımsız Belediye Başkanı da olsa değişmediğini dile getiren Güney, yeter ki insanda hizmet aşkı olsun, geçmişte yapmış olduğum Bağımsız Belediye Başkanlığı buna en güzel örnektir." dedi.

Vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Güney, Ladik eski Belediye Başkanları ve mahallenin ileri gelenleri ile birlikte halkı selamladı. Açılış, SKM'de yapılan ikramlarla sona erdi.