Hastaneden randevu uyarısı

Hastaneden randevu uyarısı
Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Koronavirüs salgını ile ilgili geçilen yeni normal süreciyle ilgili olarak verilecek hastane hizmeti konusunda açıklamada bulundu.Polikliniklerin yeniden hizmet vermeye başladığını...

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, Koronavirüs salgını ile ilgili geçilen yeni normal süreciyle ilgili olarak verilecek hastane hizmeti konusunda açıklamada bulundu.

Polikliniklerin yeniden hizmet vermeye başladığını kaydeden Dr. Uzunay, en önemli şartın randevu olduğunu söyledi. Sadece randevusu olan hastaların polikliniklerde muayene edilebileceğini kaydeden Uzunay, randevusuz gelen hastalara herhangi bir işlem yapılamayacağını ifade etti.

Hastaneye gelmeden bir gün önce internet, telefon veya mobil uygulama vasıtası ile randevu alınmasını gerektiğini kaydeden Dr. Uzunay, “Yeni süreçte hastanedeki sıramatikler faaliyet göstermeyecek. Sadece randevu alan hastalar muayene edilebilecek. Aynı güne randevu alma imkanı olmadığı için randevuların bir gün önceden alınması gerekiyor. Ancak acil bir durum gelişmesi durumunda hastalarımız 24 saat hizmet veren Acil servisimizden faydalanabilirler.” dedi.

Refakatçi konusunda da açıklamada bulunan Uzunay, “Hastalarımız kendi işlerini görebilecek durumda ise kendileri gelmeli. Kendi işlerini görmesine engel bir durum var ise sadece bir yakını ile gelebilir. Hastaneye maske ile gelinmesi ise zorunludur. Diş polikliniğimizde ise henüz tedavi hizmeti verilmiyor. Sadece çok acil durumlarda müdahale edilebiliyor. Kanal, köprü, kaplama, dolgu gibi işlemlerin daha ileri bir tarihte başlacak.” şeklinde konuştu.