İYİ Parti adayları destek istedi

İYİ Parti adayları destek istedi
İyi Parti Konya Milletvekili adayları Osman Fedai ve İsmail Avşar Salı günü Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu.Ziyaretlerine İlçe Teşkilat binasından başlayan Fedai ve Avşar, burada İYİ Parti Sarayönü İlçe Teşkilat...

İyi Parti Konya Milletvekili adayları Osman Fedai ve İsmail Avşar Salı günü Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine İlçe Teşkilat binasından başlayan Fedai ve Avşar, burada İYİ Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Zeybek tarafından karşılandı. Başkan Zeybek’le yaklaşmakta olan seçimler ve partinin faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunan Fedai, programın devamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Fedai, partinin 2023 seçimi sonrası hedeflerini ve stratejilerini izah ettikten sonra esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi.

Osman Fedai ve İsmail Avşar

Sarayönü ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Fedai, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Amacımız hedefimiz Konya’ya hizmet ederek Konya’nın gelişmesine, kalkınmasına katkılarda bulunmak. Bu amaçlarla ve duygularla yola çıktık. Bugünde güzide ilçelerimizden Sarayönü’ndeyiz. Sarayönü’nde halkımızla ve esnaflarımızla bir araya geldik. İYİ Partimizin projelerini onlara izah ettik. Halkımızın sorunlarını dinledik. Partimizin ve Millet İttifakımızın meselelere bakış açısını anlattık. Sarayönü bir tarım bölgesi. Buranın sorunlarını dile getirip, partimizin bu sorunlara bakış açısını ve çözüm önerilerini detaylı bir şekilde anlattık. Konya’nın ve Sarayönü bölgesinin en büyük problemi su sorunu. KOP projesinin bir an evvel hayata geçirilmesi lazım. Tarım ve hayvancılık bölgemizde can çekişiyor.

Özellikle yem desteği oldukça önemli. Tarımsal sulamada çiftçimizin en büyük giderlerinden bir tanesi olan elektriğe yüzde 50 indirim uygulayacağız. Çiftçilerimiz tarlalarını ekemiyor, sulayamıyor. Üreticilerimize kırmızı mazot vereceğiz ve ÖTV’yi kaldıracağız. Herşeyden önemlisi siyasi etik kanununu çıkararak devletimizin bütçesini har vurup harman savuranlardan hesap soracağız. Devletin kasasının tek kuruşunu dahi çaldırmayacağız, boşa götürmeyeceğiz, israf ettirmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın en büyük kırmızı çizgisi bu konudur. Milletin parası milletin cebinde kalacak.” şeklinde konuştu. (İrem DEMİR)

Etiketler :