İyi Parti’li Bal destek istedi

İyi Parti’li Bal destek istedi
Sarayönü’ne 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal, esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçmenlerden destek istedi.İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı...

Sarayönü’ne 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal, esnaf ziyaretlerinde bulunarak seçmenlerden destek istedi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Karlı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak yerel seçimlerde destek istedi. Esnaf ziyaretlerine İyi Parti Konya Milletvekili Gökhan Tozoğlu, İyi Parti Genel Merkez Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, İyi Parti Konya İl Yönetimi katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal burada yaptığı konuşmasında genel merkez olarak adaylara destek olmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “Ülkemizde yerel seçimler bir harp gibi algılandı, siyasi tarihimizin en kirli dilinin kullanıldığı ve icraatlerin yapıldığı bir seçim dönemi yaşıyoruz. “Zillet İttifakı, İllet İttifakı” gibi ifadeler ülkenin başında olan kişiye yakışmıyor. Millet ittifakı için terörist ifadelerinin kullanılmasını asla kabul etmiyoruz ve esefle de kınıyoruz. Yerel seçimde sayın Cumhurbaşkanı’nın bu kadar il il gezerek, devletin bütün imkanlarını da kullanarak yerel seçim adaylarına oy isteyerek, muhalefetin adaylarına göstermiş olduğu tavır ülkemizin demokrasisi açısından sıkıntı verici bir şeydir.” dedi.

Beka tartışmalarına da değinen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal; “Beka meselesini ayağa düşürdüler, hem AK Parti’nin hem de MHP’nin Genel Başkanları her gittikleri yerde “Eğer oyumuz azalırsa Cumhur ittifakı kazanmazsa Türkiye’de beka meselesi doğar” gibi ifadeler kullanıyorlar. Bu kadar baskının, bu kadar korku imparatorluğunun kimseye faydası yok. Eğer beka terör örgütlerinden doğduysa bir devletin görevi bu terör örgütüyle mücadele etmektir. Eğer mücadele edemiyorlarsa o görevi yapamıyorlar demektir.” şeklinde konuştu.