Kadıoğlu-Boyalı yolu asfaltlanıyor

Kadıoğlu-Boyalı yolu asfaltlanıyor
Sarayönü Belediyesi, 2020 yılı yatırım planlamaları kapsamında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.İlçeye bağlı Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerini bağlayan 7 kilometrelik yolda asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor....

Sarayönü Belediyesi, 2020 yılı yatırım planlamaları kapsamında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

İlçeye bağlı Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerini bağlayan 7 kilometrelik yolda asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Altyapısı tamamlanan yola astar atılmasının ardından, asfalt dökme çalışması gerçekleştirilecek.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçeyi daha yaşanabilir bir kent yapmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Asfalt yol çalışmalarının yanı sıra ilçe ve mahalle merkezlerinde de kilitli parke taş çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Solak, şöyle konuştu:

“Bir ucundan diğer ucu 90 kilometre olan geniş bir hizmet alanımız var. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak olabildiğince çok hizmet vermeye çalışıyoruz. Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerimizi birleştiren yol büyük önem taşıyordu. Daha önceden stabilize çalışmaları gerçekleştirilen yolda çökmeler olmaması için zeminin iyice sıkışmasını bekliyorduk. Yeterli zemin sertliğine ulaştıktan sonra asfalt çalışmalarımız başladı. Altyapısı tamamlanan yolda, asfaltın daha uzun ömürlü olabilmesi için gece ve gündüz sıcaklığı arasındaki farkın en aza inmesini bekliyoruz. 7 kilometrelik yolumuzu bu yıl tamamlayıp hizmete açacağız. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmeye dikkat ediyoruz. Kaynaklarımız çerçevesinde yatırımlarımız devam edecek.”