Koçaş, “Yerel esnafımıza destek olalım”

Koçaş, “Yerel esnafımıza destek olalım”
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, ilçe halkına çağrıda bulunarak Ramazan Ayı’daki ihtiyaçlarını ve bayram alışverişlerini yerel esnaflardan yapılma ricasında bulundu.Ramazan Ayı’nın gelmesiyle...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, ilçe halkına çağrıda bulunarak Ramazan Ayı’daki ihtiyaçlarını ve bayram alışverişlerini yerel esnaflardan yapılma ricasında bulundu.

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle ilgili dileklerini ileten Başkan Koçaş, “On bir ayın Sultanı Ramazan’ın Şerif ayına girmiş bulunmaktayız. İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları gereği Ramazan Ayı’nı geçmiş yıllara göre biraz daha sınırlı yaşayacağız. Tedbirlere uyarak Ramazan Bayramına daha güzel şartlarda girmeyi umut ediyoruz. Bununla beraber tüm Sarayönü esnafımızın ve tüm halkımızın Ramazan Ayı’nı cani gönülden kutluyorum, hayırlara vesile olmasını ve diliyorum.” dedi.

Birlik olarak üstesinden geleceğiz

Konu ile ilgili görüşlerini ileten Başkan Hasan Koçaş, şöyle konuştu:

“İçinde bulunduğumuz global salgın Covid-19 son günlerde ülkemizde ve ilçemizde etkisini arttırmıştır. Bununla ilgili gerekli tedbirleri hükümetimiz almaktadır burada bizlere düşen başta kendi sağlığımızı olmak üzere aile ve çevre sağlığımızı tehlikeye atmadan yaşamlarımızı sürdürmektir. Bu pandemi döneminde kısıtlı şekilde çalışmak zorunda kalan esnaf ve sanatkarlarımız zor bir dönemden geçiyor. Oda olarak her zaman ve her şekilde onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. İlçe halkımızdan isteğimiz yapacakları alışverişleri yerel marketlerimizden, mahalle bakkallarımızdan yapmalarıdır. Bu dönemde birlik olup bu zorlukları atlatabiliriz.”