KOP’tan hayvancılık sektörüne yönelik önemli eser

KOP’tan hayvancılık sektörüne yönelik önemli eser
KOP İdaresi Başkanlığı “Buzağı Kayıplarının Önlenmesinde Buzağı Sağlığı ve Yetiştiriciliği” adında önemli bir kaynak kitap hazırladı.KOP Bölgesi özelinde ülkenin hayvancılık sektöründe önemli bir açığı...

KOP İdaresi Başkanlığı “Buzağı Kayıplarının Önlenmesinde Buzağı Sağlığı ve Yetiştiriciliği” adında önemli bir kaynak kitap hazırladı.

KOP Bölgesi özelinde ülkenin hayvancılık sektöründe önemli bir açığı kapatacak olan kitapta sorunlar ve pratik çözüm yolları görsellerle desteklenerek sade bir dille hayvan üreticilerinin hizmetine sunuluyor.

kop

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gerek Covid-19 gibi tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıklarla gerekse gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler açısından stratejik bir önem taşıyan tarım ve hayvancılık sektörlerinde gıda güvenliğinde sürdürülebilirliğin sağlanması ve desteklenmesi amacıyla ‘Buzağı Kayıplarının Önlenmesinde Buzağı Sağlığı ve Yetiştiriciliği’ adında önemli bir kaynak kitap hazırladı.

Buzağı Sağlığı ve Yetiştiriciliği kitabına ve el kitabına

Etiketler :