Ladik TOKİ'de kura heyecanı

Ladik TOKİ'de kura heyecanı
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde inşa edilen 2'nci etap TOKİ konutlarının kuraları 19 Nisan'da çekilecek. Cuma günü gerçekleştirilecek kura çekimi programında 799 konuk sahiplerini bulacak. Ladik Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde inşa edilen 2'nci etap TOKİ konutlarının kuraları 19 Nisan'da çekilecek. Cuma günü gerçekleştirilecek kura çekimi programında 799 konuk sahiplerini bulacak. Ladik Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek kura çekimi 10:00-12:30 saatlerinde arasında noter huzurunda gerçekleştirilecek. TOKİ yetkilileri nezaretinde gerçekleştirilecek programda hak sahiplerinin merak etti konularda da bilgilendirme yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Sarayönü’ne bağlı Ladik mahallesinde yapımı başlatılan 799 konutun inşaat çalışmaları hız kazandı. Mart ayı başında temel atma töreni ile başlayan inşaat çalışmaları kapsamında, blokların birçoğu tamamlandı.

Gerçekleştirilen ihale kapsamında 799 konut, cami, sosyal tesis ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa ediliyor. Yükseklikleri zemin üzeri 3 kat olan projedeki konutların 591’i 2+1, 208’i ise 3+1 planında yapılıyor. İnşaat hızla devam ederken önümüzdeki günlerde hak sahiplerinin kuraları çekilecek.

Kura çekimi Cuma günü

Projenin tamamlanmasını heyecanla bekleyen Ladik mahallesi sakinleri, Cuma günü bir de kura heyecanı yaşayacak. TOKİ yetkilileri tarafından noter huzurunda çekilecek kurada hak sahiplerinin hangi blokta, hangi kat ve dairede yaşayacakları belirlenecek. Ladik Kültür Sarayı'nda yapılması beklenen kura çekimi 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Sözleşmelerin imzalanacağı tarih, peşinatlar, aidatlar, evlerin teslim tarihi, taksitler ve merak edilen diğer konular, TOKİ yetkilileri tarafından cevaplandırılacak.

Ladik’imize değer katacak

Projenin Ladik mahallesine değer katacağını belirten Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Projenin yapıldığı alan camisi, dükkanları, sosyal donatıları, meydanı, parkları, peyzajı, otoparkı, çocuk oyun alanları ile nitelikli sosyal çevre imkanı sunan, aynı zamanda mahalleye değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşecek. Projede modern ve yerel mimari sentezlendi. Mimari cephe elemanları ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek uygulandı. Ayrıca 2'nci Etap TOKİ konutlarının inşa edildiği arsanın bedeline karşılık olarak TOKİ'de takas ettiğimiz hazine arazisi ile Ladik mahallemizde yapılacak yeni yatırımlar için revize alan oluşturduk. Hak sahiplerimiz için çekilecek kura ve sahip olacakları daireler şimdiden hayırlı olsun.” dedi.