Mahalle yollarında genişletme çalışması

Mahalle yollarında genişletme çalışması
Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçenin kuzeyinde bulunan mahallelerin bağlantı yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriliyor.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yürütülen yol...

Sarayönü Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçenin kuzeyinde bulunan mahallelerin bağlantı yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriliyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yürütülen yol genişletme çalışmaları hakkında verdiği bilgide, "ilçemiz bünyesindeki mahalle yollarında standartların yükseltilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Kuyulusebil, Kayıören, Karabıyık, ve Boyalı mahallelerine giden yollarımız Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemeye alındı. Yol yükseltme ve genişletme çalışmaları Karabıyık mahallesine kadar tamamlandı. Çalışmalar Boyalı mahallemize doğru ilerlemektedir. Bu yıl Boyalı mahallemize kadar varacak olan altyapının çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 2018 yılı asfalt programı kapsamında sezonu gelince bu yolları satıh kaplama asfalt yapacağız" dedi.