Mehmet Güney bağımsız aday oldu

Mehmet Güney bağımsız aday oldu
Sarayönü'nde aday olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerden eski belediye başkanı ve iş adamı Mehmet Güney, yerel seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak girme kararı aldı. Güney'in adaylığı pazar akşamı...

Sarayönü'nde aday olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerden eski belediye başkanı ve iş adamı Mehmet Güney, yerel seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak girme kararı aldı. Güney'in adaylığı pazar akşamı sosyal medyadan duyuruldu. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney, Belediye Başkan Yardımcısı olmak üzere Bağımsız Encümen Adayı olan İş Adamı Niyazi Taşçı ile birlikte yola çıktıklarını söyledi. Mehmet Güney, yaptığı açıklamada, "Ayrıştırıcı değil, birleştirici olarak adaletli ve eşit hizmet düzenini getirmek için Niyazi Taşçı kardeşimizle birlikte yola çıktık. Halkımızdan istirhamımız, bizden duymadıkları, bizim adımıza sarf edilmiş hiç bir söze itibar etmemeleri. Bizim düsturumuz temiz siyaset, kardeşlik ve hoşgörü. Kutuplaşmaları bitirip, tüm buzları eriteceğiz. Birlik ve beraberliği yeniden tesis edeceğiz." dedi.

Sarayönü'nde 31 Mart Yerel Seçimlerine gidilirken siyaset arenası ısınıyor. Bu hafta Belediye Başkan Adaylığı'nı açıklayan bir başka isim, eski belediye başkanı ve iş adamı Mehmet Güney oldu. Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan Mehmet Güney, Belediye Başkan Yardımcısı olmak üzere Bağımsız Encümen Adayı İş Adamı Niyazi Taşçı ile birlikte yola çıktıklarını söyledi. Mehmet Güney ve Niyazi Taşçı'nın adaylıkları pazar günü sosyal medyadan duyuruldu.

Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney, yaptığı açıklamada, "İlçe halkımızın aday olmamız konusunda gösterdiği büyük ısrara kayıtsız kalamadık. Halkımızın teveccühüne layık olabilmek için, ömrümüzün son baharında, ilçemize ilk baharı yaşatabilmek için bu değerli İş Adamı Kardeşimiz Niyazi Taşçı ile yola çıktık. Ayrıştırıcı değil birleştirici olarak adaletli ve eşit hizmet düzenini getirmek için tüm halkımızın destek ve dualarına talibiz." dedi.

"Bu memleketin sevdalısıyız"

Hizmet aşkıyla yola çıktıklarını vurgulayan Güney, "Şükürler olsun ki Allah'ım bu yaşıma kadar topluma yararlı olmayı, memleketimiz ve ilçemizin hedefleri doğrultusunda birçok sosyal ve kültürel alanda, sivil dernek ve kuruluşlarda görev almayı bana nasip etti. Yine bu hedef ve vizyonla yeniden ilçemize hizmet için belediye başkanı adayı oldum. Bu zamana kadar ben hiçbir menfaat ve çıkar düşüncesinde olmadım. Bundan sonrada olmayacağım. Tamamen bu memleketin evladı olarak ilçemize daha hızlı ve etkili hizmet için çıktığım bu yolda Sarayönü ilçemizi daha iyi duruma nasıl getirebiliriz diye mücadele veriyoruz. Bu memleketin sevdalısıyız. Halkımızın teveccühü ve yüce Allah’ın takdiri ile göreve geldiğimizde toplumu hiç bir şekilde ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

"Kardeşlik ve hoşgörüyle eşit hizmet"

Güney, kutuplaşmaları bitirip hoşgörü ve kardeşlikle eşit hizmete talip olduklarını kaydederek şunları söyledi: "İlçemizi Konya'nın ilçeleri içerisinde örnek bir ilçe haline getirmek için çalışarak ilçemizin yıldızını parlatacağız. Gelecek hafta manifestomuzu açıklayarak tüm Sarayönü ve mahallelerine tek tek ziyaretlerde bulunarak insanlarımızı kucaklayacağız. Düsturumuz mahalle ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde hizmeti eşit şekilde dağıtmak olacak. Birlikte yola çıktığımız Niyazi Taşçı kardeşimizle birlikte istişare ile, halkımızın sesine kulak vererek, tepeden inme değil, halkın içerisinde yer alarak insanlarımızın huzur ve mutluluğu için çalışacağız. Kutuplaşmaları bitirip tüm buzları eriteceğiz. Birlik ve beraberliği yeniden tesis edeceğiz. Bizim düsturumuz temiz siyaset, kardeşlik ve hoşgörü olacak. Biz hizmetlerimizle ön plana çıkmak istiyoruz. Bunu başaracağımızdan da kimsenin kuşkusu olmasın."

"Kalpleri kırarak değil fethederek"

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı sanayici işadamı Niyazi Taşçı ise yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönemde verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için bu dönemde değerli ağabeyim Mehmet Güney ile birlikte bu yola çıkma kararı aldık. İlçemiz ve tüm mahallerimiz için elimizden gelenin en iyisi yapma çabasında olacağız. Geçtiğimiz beş yıl içerisinde ilçemizde meydana getirilen büyük kutuplaşmaları bitireceğiz. Yönetim hatalarından dolayı ayrıştırılan insanları birleştireceğiz. Bahçesaray'dan Boyalı'ya kadar her insanımız bizim nazarımızda eşit ve en iyi hizmeti hak ediyor. Tüm kırgınlıkları küskünlükleri bitirmek, adaletsizliklere son vermek için geliyoruz. Yediden yetmişe her kardeşimizin düşüncesi bizim için değerli. İstişareyle, gönül birliği ile, kalp kırarak değil, kalpleri fethederek bu görevi en iyi şekilde Mehmet Güney ağabeyimizle birlikte yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.