Murat Erdağ valiliğe atandı

Murat Erdağ valiliğe atandı
Sarayönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Memurlarından Murat Erdağ Konya’ya atandı. Erdağ’ın yeni görev yeri Konya Valiliği Toplumla İlişkiler Müdürlüğü oldu.Tayininin çıkmasının ardından açıklamada bulunan Murat Erdağ,...

Sarayönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Memurlarından Murat Erdağ Konya’ya atandı. Erdağ’ın yeni görev yeri Konya Valiliği Toplumla İlişkiler Müdürlüğü oldu.

Tayininin çıkmasının ardından açıklamada bulunan Murat Erdağ, “8 yıldır adeta bir Sarayönülü gibi olmuştuk. Unutulmaz arkadaşlıklar ve anılar edindim. Elimden geldiğince herkesin işini görmeye çalıştım. Herkese teşekkür ediyor ve haklarını helal etmelerini istiyorum.” dedi.

1977 Kahramanmaraş doğumlu olan Murat Erdağ, Osmaniye Toprakkale lisesi mezunu ve halen Açık Öğretim Fakültesi kamu yönetimi bölümünü okuyor. İlk görev yeri olan Aydın Karpuzlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde 2006-2011 yılları arasında görev yaptıktan sonra 2011 yılında Sarayönü’ne atanan Erdağ, 2011 Mart ayından beri Sarayönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde dernekler ilçe temsilciliği görevini yürütüyordu.