Nezir ve Merve Nur evlendi

Nezir ve Merve Nur evlendi
Sarayönü Ziraat Odası personelinden Nezir Ural, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile Büyükcengiz ailesinin kızı Merve Nur ile evlendi.Ayşe-Ömer Büyükcengiz ailesinin kızı Merve Nur ile Beyhan-Zeki Ural ailesinin oğlu Nezir,...

Sarayönü Ziraat Odası personelinden Nezir Ural, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile Büyükcengiz ailesinin kızı Merve Nur ile evlendi.

Ayşe-Ömer Büyükcengiz ailesinin kızı Merve Nur ile Beyhan-Zeki Ural ailesinin oğlu Nezir, Pazar günü evlenerek dünya evine girdi. Çiftin kına merasimi 17 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi. Evcekaya piknik alanında gerçekleştirilen kına merasiminin ardından 19 Temmuz’da düğün yemeği verildi. Düğün evinde gerçekleştirilen yemek ikramında davetlilere geleneksel düğün pilavı ikram edildi. Öğleden sonra ise gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Düğün evinde oluşturulan konvoy ile kız evine gidilerek dualar eşliğinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Gelinin düğün evine getirilmesi ile düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Büyükcengiz ve Ural ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Merve Nur ve Nezir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.