Öğretmenlerden teşekkür ziyareti

Öğretmenlerden teşekkür ziyareti
Sarayönü’nde görev yapan öğretmenler, eğitim ile ilgili konulara her türlü desteği sağlayan ve her yıl geleneksel olarak öğretmenler günü kutlama programını organize eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’a teşekkür...

Sarayönü’nde görev yapan öğretmenler, eğitim ile ilgili konulara her türlü desteği sağlayan ve her yıl geleneksel olarak öğretmenler günü kutlama programını organize eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Şube Müdürleri Metin Özdemir ve Barış Demir ile öğretmenler katıldı. Öğretmenler adına konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, “Başkanımız eğitimle çok ilgili. Bize her konuda yardımcı oluyor. Her konuda bize destek oluyor. Her an yanımızda gücünü hissediyoruz. Eğitime ve eğitimciye verdiği değerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Eğitime verdiği desteğin yanında eğitimle ilgili bir çok projeyle de kendisi ilçemize değer katıyor.” dedi.

Belediye Başkanı Nafiz Solak ile yaptığı açıklamada, “Gelecekte bizi yönetecek nesilleri sizler yetiştiriyorsunuz. Evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Evlatlarımıza verdiğimiz eğitim öğretimle ülkemiz kalkınabilir. Herkes elini taşın altına koymalı. Elimizden geldiği kadar eğitim ortamlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Bunun değeri ancak sonuçlarıyla ölçülebiliyor. Nesillerimiz milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı insanlar olarak yetişebilirse en önemli hedefimize ulaşmışız demektir. Herkes bilim adamı olamaz ama herkesin ahlaklı olması gerekir. İşimizi sevgiyle yaparsak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Herkes ne yaparsa yapsın en iyisini yapmaya çalışmalı.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman tarafından Belediye Başkanı Nafiz Solak’a teşekkür plaketi takdim edildi.