ÖzserNEO şubesi hizmete açıldı

ÖzserNEO şubesi hizmete açıldı
Sarayönü'nde sigortacılık alanında faaliyet gösterecek olan ÖzserNEO Sigorta Sarayönü Şubesi hizmete açıldı.ÖzserNEO sigorta, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin alt katında hizmet vermeye başladı.ÖzserNEO...

Sarayönü'nde sigortacılık alanında faaliyet gösterecek olan ÖzserNEO Sigorta Sarayönü Şubesi hizmete açıldı.

ÖzserNEO sigorta, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin alt katında hizmet vermeye başladı.

ÖzserNEO Sigorta Sarayönü Şubesi'ni işleten Recep Yüksel, yaptığı açıklamada, "Trafik sigortası, kasko, Tarsim, işyeri, konut, yangın, deprem, sağlık ve buna benzer bütün sigortaları yapıyoruz. ÖzserNEO birçok sigorta şirketiyle çalışıyor. Buda müşterilerimiz açısından önemli bir avantaj sağlıyor. Yaklaşık 30 civarında sigorta şirketinin poliçesini kesebiliyoruz. Ayrıca ben sigorta yaptıran müşterilerimize Goji berry fidanı da hediye ediyorum." dedi.

Müşterilerine her konuda yardımcı olduklarını anlatan Yüksel, "Bizim önceliğimiz güler yüzlü hizmet. Biz sadece sigorta yapmakla kalmayıp, insanlarımızı da bilgilendirip yönlendiriyoruz. Sigorta sektöründe çok yanlış uygulamaların mevcut olduğu gördük. Bilerek veya bilmeyerek, müşterilerin araç marka ve modellerinin yanlış girildiği, eksik veya aşkın sigorta yapıldığına şahit oluyoruz. Amacımız hem müşterilerimizi bilinçlendirmek, hem de firmamızın sloganı olan istikrar ve güven içerisinde sigortacılık hizmeti sunmak." şeklinde konuştu.