Polisler mevlid okuttu

Polisler mevlid okuttu
Türk Polis Teşkilatı'nın 174'ncü kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Cuma günü Merkez Çarşı Camii'nde hayatını kaybeden ve şehit olan polisler için mevlid okutuldu.Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü...

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'ncü kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Cuma günü Merkez Çarşı Camii'nde hayatını kaybeden ve şehit olan polisler için mevlid okutuldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak açıklamada bulunan Sarayönü İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, "Halkımızın huzur ve güveninin tesisinde gece gündüz çalışan tüm meslektaşlarımın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. Teşkilatımızın 174.üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum." dedi.

Halkın can ve mal emniyetini sağlama gibi önemli görevler üstlendiklerini belirten Korkmaz, "İlçe Emniyet Amirliğimiz olayların önlenmesi, suçluların yakalanabilmesinde ilçe halkımızın desteğinin önemi, Polis Vatandaş işbirliğinin yüksek bir düzeyde olması, hem İlçe Emniyet Teşkilatımızın başarısını arttırarak, ilçemizde huzurun ve güven ortamının yerleşmesine katkı sağlayacaktır. Önemli olan halkımız polise güvenmeli ve yardımını esirgememelidir." şeklinde konuştu.

Sarayönü'nün huzurlu bir ilçe olmasına dikkat çeken Korkmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Konya İlimizin en huzurlu ilçelerinden biri ilçemizdir. Burada en büyük pay şüphesiz Sarayönü halkınındır. Başarımız sürekliliği, huzur ve güven ortamının devamı şüphesiz aldığımız destekle sağlamakta, Polis Vatandaş el ele işbirliği içerisinde, yine sizden alacağımız destekle huzur ortamı devamı tesis edecektir."

Korkmaz, Sarayönü'nde asayişe müessir olaylar başta olmak üzere trafik kazalarının diğer ilçelere kıyaslandığında yok denecek kadar az olduğunu dile getirerek şunları söyledi:  Alınan önlemler başta olmak üzere, halkımızın olayların aydınlatılmasında vermiş oldukları destek sayesinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi devamlı olacaktır. Olayları önleme çalışmalarımızın yanı sıra, sıfır faili meçhul hedefine ulaşılma çabalarımız, meydana gelen çok az sayıdaki faili meçhul olayın en kısa sürede aydınlatılması halkımızın desteği personelimizin gayretleri ile sağlanmıştır. Maddi ve manevi anlamda hep yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen değerli Sarayönü Halkına şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı arz ediyorum."

Teşkilat mensuplarının özveri ve fedakarlığına vurgu yapan Hasan Korkmaz, "Zor şartlar da emniyeti ve huzuru sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan teşkilat mensuplarımızın,  bu zor görevinizde sizlerden desteğini esirgemeyen saygı değer eşleriniz hanım efendilere ve sevgili yavrularınıza en derin şükranlarımı sunarım. Görevi başında şehit olan bütün güvenlik güçlerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Bütün gazilerimizi şükranla yad ediyorum Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.