Sarayönü ambulansı kaza yaptı

Sarayönü ambulansı kaza yaptı
Sarayönü’nden Konya’ya hasta taşıyan 112 Acil Servis Ambulansı, başka bir araçla çarpıştıktan sonra devrildi.Kaza, merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu Fırat Caddesi Kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre hasta taşıyan...

Sarayönü’nden Konya’ya hasta taşıyan 112 Acil Servis Ambulansı, başka bir araçla çarpıştıktan sonra devrildi.

Kaza, merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu Fırat Caddesi Kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre hasta taşıyan Emre Akdağ yönetimindeki 42 FDT 10 plakalı Sarayönü 112 Acil Servis ambulansı, kavşakta 42 BVH 76 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan ambulans devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, ambulanstaki görevliler ve hastayı çıkarttı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen ambulansın şoförü yaralanırken, içerisinde bulunan sağlık görevlileri ile otomobil şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Ambulans şoförü, ihbar üzerine olay yerine gelen başka bir ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Devrilen ambulanstaki hasta ise Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Otomobil sürücüsü de kazayı yara almadan atlattı.