Sarayönüspor puan kaybetmeye devam ediyor

Sarayönüspor puan kaybetmeye devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig 7.grup temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle lige verilen bir haftalık aranın ardından deplasmanda Homurlu 1951 ile karşılaşan Konya temsilcimiz Sarayönü Belediyespor maçı 3-2 kaybederek düşme potasına girdi.

BAL Ligi 7. Grupta 22 hafta karşılaşmaları tamamlandı. Akşehirspor’un ligden çekilen Camspor karşısında hükmen galip geldiği grupta bir diğer Konya takımı Ömeranlıspor kendi evinde Kapadokyaspor’u 3,1 mağlup etti.

Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda karşı karşıya geldiği Homurlu 1951’ kaybetti. İlk yarısı 2-0 Homurlu 1951 lehine sonuçlanan karşılaşma temsilcimiz ikinci yarının başında 3-0 geriye düştü.

homurlu-sarayonuspor-1.jpg

Maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan rakibi karşısında son anlarda skoru 3-2 ye getiren Sarayönüspor deplasmandan puansız dönerek Konya takımları arasında düşme potasına girdi.

Konya takımları arasında Akşehirspor 46 puanla ikinci, Ömeranlıspor 40 puanla üçüncü sırada yer alırken Sarayönü Belediyespor’un puan 38 de kaldı