Tamak, güven tazeledi

Tamak,  güven tazeledi
Türk-İş’e bağlı Tarım-İş Sendikası Konya şubesinin 12. Olağan Kongresinde tek listeyle yapılan seçimde Abdülkadir Tamak yeniden seçilerek, güven tazeledi. Kongrede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.Dündar...

Türk-İş’e bağlı Tarım-İş Sendikası Konya şubesinin 12. Olağan Kongresinde tek listeyle yapılan seçimde Abdülkadir Tamak yeniden seçilerek, güven tazeledi. Kongrede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Dündar otel ’de yapılan Kongreye Tarım-İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat, Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ile Türk-İş’e bağlı sendikaların Konya şube başkanları katıldı.

Tarım-İş Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak konuşmasında kongreye katılanlara teşekkür ederek, “Kovit-19 salgını başta olmak üzere sadece çalışma hayatını değil tüm yaşantımızı değiştiren çok önemli gelişmelerle dolu oldukça hareketli ve zorlu bir dört yılı geride bıraktık.

Bizler örgütlü yaşamın, birlik olmanın, ortak akılın çalışma hayatı başta olmak üzere insanlık için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan Tarım-İş Sendikası ailesinin birer fertleriyiz. Birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Kongremiz hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Abdülkadir Tamak, yeniden Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı seçilerek, güven tazeledi.

Kongre sonucu yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak, Şube Sekreteri Ali İğdeler, Şube Mali Sekreteri Cafer Irmak, Şube Yönetim Kurulu üyeleri de Ali Köksal ve Latif Baykan’dır.