Yol kalitesini artırmak için ekipler yoğun çalışıyor

Yol kalitesini artırmak için ekipler yoğun çalışıyor
Sarayönü Belediyesi, ilçenin yol kalitesini artırmak için yürüttüğü kilitli taş parke çalışmalarına devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler sokakları yepyeni hale getiriyor.Kentin ulaşım...

Sarayönü Belediyesi, ilçenin yol kalitesini artırmak için yürüttüğü kilitli taş parke çalışmalarına devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler sokakları yepyeni hale getiriyor.

Kentin ulaşım ağının güçlendirilmesi ve yaya kaldırımlarının güvenli hale getirilmesi için çalışan ekipler, Sarayönü Merkez ve Ladik Mahallesi’nde de çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kullanım kolaylığı ve estetik yapısıyla kentin sokaklarında geniş kullanım alanına sahip kilitli taş parke döşeme çalışması yapan ekipler, ihtiyaç duyulan sokaklarda önce kaldırım ardından da yol çalışması gerçekleştiriyor.

Yayaların güvenli bir şekilde kullanabileceği kaldırımlar oluşturulduktan sonra da araçlara rahat sürüş sağlayacak kilit taş parkeler sokaklara tek tek döşeniyor. Kısa sürede saha çalışmalarını tamamlayan ekipler yolu yeni haliyle tekrar kullanıma açıyor.

Kilitli taş parke çalışmaları ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak şu ifadelere yer verdi: “Ekiplerimiz Sarayönü Merkezde, Ladik’te ve ilçenin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlçemizde tamir edilmemiş tek bir yol, cadde bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğalgaz ve altyapı çalışmalarımızda önümüzde ki dönem de hız kazanacak. Ladik mahallemizde Konya caddesinde de altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Mücahit Enes TURBİL

Etiketler :