Zeybek; “MEDAŞ çalışanlarına baskı var”

Zeybek; “MEDAŞ çalışanlarına baskı var”
İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, ilçedeki MEDAŞ çalışanlarının başka ilçelere ve il merkezine gönderilerek çalışanların yıpratıldığını söyledi.Sarayönü’ne sahip çıkılmadığını iddia eden Zeybek,...

İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek, ilçedeki MEDAŞ çalışanlarının başka ilçelere ve il merkezine gönderilerek çalışanların yıpratıldığını söyledi.

Sarayönü’ne sahip çıkılmadığını iddia eden Zeybek, yaptığı açıklamada, “Memleketimiz sahipsiz. Kurum çalışanlarımız sahipsiz. Bir ara MEDAŞ gitmişti kalmıştı tartışmaları yaşanırken şimdi unutuldu. Biz koskoca bir ilçe olmuşuz ama daha elimizdeki değerlere sahip çıkamıyoruz. Maalesef askerlik şubesi, cezaevi, üniversite derken şimdi de Medaş gitti. Maalesef görülenlere ve duyulanlara göre atı alan Üsküdar’ı geçmiş.” dedi.

Çalışanların yaşadıkları zorluklara değinen Zeybek şöyle devam etti:

“Amaçlanan nedir bilmiyorum ama geçim sıkıntısının yaşandığı şu zamanda bazı çalışanlar çevre ilçelere, bazı çalışanlar Konya'ya gönderilmektedir. 2 bin 825 lira ile bu insanlar yol parsı mı versin, evine ekmek mi götürsün. Sosyal hayat zaten sıfır. Onu söylemiyorum bile. Elimizde bir emniyet ve hükümet binamız kaldı onları da verelim sonra birbirimize bakıp oturalım. Bu konuda biraz duyarlı olunsun lütfen. Bu memleket meselesi, çıkar meselesi olmamalı. Sarayönü sevdası ve memleket meselesi için hepimiz el ele olmalıyız.”