Zeybek’ten 23 Nisan kutlaması

Zeybek’ten 23 Nisan kutlaması
İYİ Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak TBMM’nin 100. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.Zeybek açıklamasında “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin...

İYİ Parti Sarayönü İlçe Başkanı Çetin Zeybek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak TBMM’nin 100. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Zeybek açıklamasında “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük Türk milletinin varlık yokluk mücadelesinde önemli bir dönüm noktası olan Büyük Millet Meclisi, bir asır boyunca demokrasimizin en önemli teminatı olmuştur. Ortak aklın, farklı görüşlerin, her türlü eleştirinin korkusuzca dile getirildiği ve hakimiyeti, kayıtsız şartsız millete veren bu Meclis bizlerin sayesinde sonsuza kadar var olacaktır. Bu zor zamanlarda, milletçe birlik ve beraberliğin en üst seviyede olması gereken bu günlerde, Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletin tüm sorunlarına çare bulunacak görüşmelerin şeffaf bir biçimde yürütülmesi gerekir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” dediği sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, bu zor şartlarda dahi kutladığına tanık olduk. Sosyal medyada ve farklı dijital ortamlarda özellikle ilçemizde; anne ve babaların, öğretmenler ile idarecilerin gayretleriyle bu bayramı coşkuyla kutlamaları geleceğe olan inancımızı artırmakta ve bizleri gururlandırmaktadır. Emeği geçen herkese yürekten şükranlarımı sunuyorum.” dedi.