Ziraat odası hastanelerle anlaşma yaptı

Ziraat odası hastanelerle anlaşma yaptı
Sarayönü Ziraat Odası, Konya’daki birçok özel hastane ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen oranda indirimlerle faydalanabilecek.Çiftçiler...

Sarayönü Ziraat Odası, Konya’daki birçok özel hastane ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen oranda indirimlerle faydalanabilecek.

Çiftçiler adlarına bastırılan sağlık kartlarını Ziraat Odasından alarak hastaneye ibraz ettiklerinde bütün tedavi hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

ziraat odası sağlık kart

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 10 adet özel hastane ile anlaşma yaparak, çiftçilerimiz için ciddi indirimler yaptırdık. 2019 yılında basmaya başladığımız Çiftçi Kimlik Kartı sayesinde çiftçilerimiz, anlaşma yaptığımız hastanelerin indirimlerinden yararlanabilecekler. Uygulamaya geçtiğimiz günden bugüne kadar 1500 civarı çiftçimize Kimlik Kartı basmış bulunmaktayız.

İndirimden Ziraat Odamıza üye çiftçilerimiz, eş ve çocukları ve 1. derecede akrabaları faydalanabilecektir. Bunun için anlaşma yaptığımız Özel Konya Hospital, Özel Dünya Göz, Özel Medova Hastanesi, Farabi Hastanesi, Özel Konya Göz, Fizikon, Medicana, Özel Kızılay Hastanesi, Özel Büyükşehir Hastanesi, Net MR yetkililerine çiftçilerimize sağladıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Yapılan bu sağlık hizmetleri sözleşmesinin çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim. Her türlü muayene, tetkik, tahlil, röntgen, v.b. tüm tedavilerde yüzde 15 ila 30 arasında değişen oranlarda indirim uygulanacaktır.” dedi.