Ziraat Odası'ndan iki anlaşma daha

Ziraat Odası'ndan iki anlaşma daha
Sarayönü Ziraat Odası, Özel Dünya Göz ve Özel Medova Hastanesi ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen oranda indirimlerle faydalanabilecek....

Sarayönü Ziraat Odası, Özel Dünya Göz ve Özel Medova Hastanesi ile ortak protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşması gereğince, odaya kayıtlı çiftçiler sağlık hizmetlerinden değişen oranda indirimlerle faydalanabilecek. Çiftçiler adlarına bastırılan sağlık kartlarını Ziraat Odasından alarak hastaneye ibraz ettiklerinde bütün tedavi hizmetlerinden  indirimli faydalanabilecek.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik yaptığı açıklamada, “İndirimden Ziraat Odalarımıza üye çiftçilerimiz, eş ve çocukları ve 1. derecede akrabaları faydalanabilecektir. Bunun için Özel Dünya Göz ve Özel Medova Hastanesi tarafından her üyemizin adına Sağlık Kartı çıkartılacak ve bu kartla kendisi ve 1. derece yakınları indirimlerden faydalanabilecektir. Yapılan bu sağlık hizmetleri sözleşmesinin çiftçilerimize, Özel Dünya Göz ve Özel Medova Hastanesi hayırlı olmasını dilerim. Hastanede her türlü muayene, tetkik, tahlil, röntgen, v.b. tüm tedavilerde % 30  indirim uygulanacaktır.” dedi.