Aras Bulut İynemli “Çok heyecanlıyım” diyerek paylaştı

Aras Bulut İynemli “Çok heyecanlıyım” diyerek paylaştı
Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ve çok merak edilen “Atatürk” dizisinden ilk paylaşımını yaptı. İynemli, dizinin afişini “Çok heyecanlıyım” notuyla paylaştı

Dijital yayın platformu Disney Plus’un yayınlamayacağını açıklamasıyla çok konuşulan “Atatürk” dizisinin ilk afişi yayınlandı.

image-2023-10-12t17-09-06-727z.jpg

Türkiye’de geçen yıl yayın hayatına başlayan dijital yayın platformu Disney Plus, 2023 yılı içerisinde Aras Bulut İynemli’nin başrolünü üstlendiği Atatürk dizisini yayınlayacağını açıklamış, kanal daha sonra sürpriz bir şekilde yerli içerikleri kaldıracağını belirterek, Atatürk dizisine de yer vermeme kararı almıştı. Platformun bu kararı Türkiye’de tepki çekmişti.

1-002.jpg

Senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı filmin ilk bölümü televizyonda yayınlanacak. Atatürk filmi, 3 Kasım’da ise sinemalarda vizyona girecek. Filmin sinema afişi yayınlandı.

Aras Bulut İynemli, afişi sosyal medya hesabından, “Çoookk heyecanlıyımmm, Bir milletin umudu ölümsüz kahraman” notuyla paylaştı.

image-2023-10-12t17-09-33-500z.jpg