Resimde gizlenen 8 nesneyi 15 saniyede bulabilir misin?

Resimde gizlenen 8 nesneyi 15 saniyede bulabilir misin?
Bu siyah beyaz resimdeki ağaç ve çevresine gizlenmiş 8 nesne bulunuyor

Resimdeki optik illüzyonlu bulmacada, sincapların oynadığı ve dalında bir kuşun oturduğu, siyah-beyaz ağacın bulunduğu bir bahçenin görüntüsü yer alıyor. Resimde çok sayıda yaprak, hayvan ve ot görülüyor. Bunun yanı sıra resimde bir de saklanan 8 tane nesne var.

Bu illüzyon, resmin içine gizlenmiş 8 nesneyi bulmaya zorluyor ve IQ'nuzu eğlenceli bir şekilde test etmenizi sağlıyor. Görselde gizlenen balığı insanların sadece yüzde 2'sinin bulabildiği iddia ediliyor. Ancak, IQ seviyenizi öğrenmenin elbette gerçek bir IQ testi yapmak olduğunu da Unutmamak lazım.

resimde-gizlenen-8-nesneyi-15-saniyede-bulabilir-misin-1.webp

GİZLİ 8 NESNEYİ BULMAK İÇİN 15 SANİYENİZ VAR
Resimde gizlenen 8 nesneyi bulmak için iyice odaklanın. Gizli nesneleri tespit etmekte zorlanıyorsanız, onları net bir şekilde görmenin bir püf noktası var.
Bir ağaç boyunca sincapların oynadığı bir bahçenin bu optik yanılsaması, görme yeteneğinizin gerçekten ne kadar iyi olduğunu ortaya çıkarabilir.

Hala gizli nesneleri bulamıyorsanız, işte bu beyin yıpratıcı optik illüzyonun cevapları:

1. Balık - Balık yaprakların arasında saklanıyor
2. Lale - Ağacın baş aşağı büyüyen lale
3. Dondurma - Yaprakların ortasında
4. Top - Sağda, yapraklar arasında
5. Renkli Kalem - Sağda, ağacın dalının yanında
6. Kaşık - Merkezdeki Çay Gövdesinin Yanında
7. Ay - Yarım ayın yüzü mantarların arasında saklanıyor
8. Hayalet - Hayaletin yüzü resmin sağ alt tarafındadır.

resimde-gizlenen-8-nesneyi-15-saniyede-bulabilir-misin-2.webp

Görüntü, binlerce yetişkinin görüntüde gizlenmiş balıkları bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu. Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici bir fikir verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Söyleyin bize, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş 8 nesneyi gördünüz mü?

Kaynak:HABER MERKEZİ