Bu yöntemle paranız cebinizde kalsın!

Bu yöntemle paranız cebinizde kalsın!
Kadınların temizlikte en zorlandıkları lekelerden biri de duvarlarda oluşan lekelerdir. Zorlu duvar lekelerini yok etmenin tek yolu artık o duvarı boyamak değil. İşte duvar boyamak için para harcamanıza gerek kalmadan o lekeleri çıkarma yöntemi…

Çocuklarınınız duvarlarınızı tual gibi mi kullanıyor? Bırakın küçük ressam, duvarlarınızı istediği gibi boyasın. Çünkü artık duvar temizliğini sadece boyamakla yapmayacaksınız. Neredeyse kimsenin bilmediği bu yöntem, hem duvarlarınızı tertemiz yapacak, hem de paranız cebinizde kalacak.

image-2023-10-11t08-25-01-400z.jpg

Evlerimizi güzel gösteren en önemli detaylardan birisi de şüphesiz duvarlardır. Ancak neredeyse herkesin başına gelen en can sıkıcı durumlardan birisi de duvardan bir türlü çıkmayan inatçı lekelerdir. Bu dertten kurtulmak için birçok vatandaşın başvurduğu çözüm ise duvarları sil baştan boyamak oluyor.

image-2023-10-11t08-25-26-057z.jpg

ASIRLARDIR BİLİNİYOR
Fakat boyama zahmetine girmeden de duvardaki inatçı lekelerden bir çırpıda kurtulabilirsiniz. Asırlardır temizliğin vazgeçilmezi olan Arap sabunu, duvardaki lekeler için de çözüm getiriyor. Arap sabunu ile inatçı lekelerden kurtulmanın yolu ise; öncelikle ılık bir su hazırlayın ve bu ılık suyun içine biraz Arap sabunu ilave edin.

image-2023-10-11t08-26-16-630z.jpg

Yumuşak bir bezi bu sabunlu suya batırın. Lekeli bölgeleri aşındırmadan bezle temizleyin. Sonrasında ise kuru bir bezle duvarı kurulayın. Böylelikle duvarınızın ilk boyadığınız haline döndüğünü göreceksiniz. Tabi tüm bu işlemleri yaparken en önemli unsur boyanın silinebilir ve su bazlı olmasıdır.