Çiftlikteki mantık hatasını 11 saniyede bulan dahi sayılıyor

Çiftlikteki mantık hatasını 11 saniyede bulan dahi sayılıyor
Mantık bulmacaları, fikir üretme becerilerini geliştirerek, farklı açılardan bakma yeteneğini artırır. Bu bulmacada da sizlere bu becerilerinizi geliştirmenizi sağlayacak bir görsel hazırladık. Bakalım yüksek IQ'lu olanların 11 saniyede çözebileceği bu testte mantık hatasını bulabilecek misiniz?

Görsel zeka ve dikkat yeteneğini ölçen bu testteki resimde bir çiftlik görülüyor.
Bir çiftlik evi, hayvanlar ve küçük bir göl bulunan bu görsele dikkatli baktığınızda bir mantık hatası olduğunu fark edeceksiniz.

Resmi dikkatlice inceleyin. Haydi baylıyoruz…

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki mantık hatasını 11 saniyede bulabiliyor.

iftlikteki-mantik-hatasini-11-saniyede-bulan-dahi-sayiliyor-1.jpg

Mantık bilmecelerinden biri olan bu görselde hatayı fark etmeyi başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu ve fazlasıyla dikkatli olduğunuzu ortaya koyuyor.

Eğer 11 saniye içerisinde sonuca ulaşamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Zeka bulmacasının doğru yanıtı aşağıda sizleri bekliyor.

IQ turnusolü bir test olan bu görseldeki mantık hatasını bulmak için kalıpların dışında düşünmeniz gerekiyor. Fark edilmeyeni fark edecek kadar dikkatli olanlar 11 saniye kadar kısa bir süre içerisinde doğru yanıta ulaşmayı başarıyor.

Bir beyin jimnastiği olan bu zeka testinde sonuca 11 saniyede ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Bir çiftliği gösteren bu görseldeki mantık hatasını bulmak için fotoğraf detaylıca bakmanız gerekiyor. Resimdeki mantık hatası ise aşağıda görebileceğiniz gibi gölün içinde köpek balığının olması.
Görselde gölün içinde köpek balığının yüzgeci görülüyor.

ciftlikteki-mantik-hatasini-11-saniyede-bulan-dahi-sayiliyor2.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ