Defansa takviye geldi

Defansa takviye geldi
Sarayönü Belediyespor, Ortaca Belediyespor'dan savunma oyuncusu Yunus Kireş'i aldı. Daha önce 2013-2014 sezonunda da Sarayönü Belediyespor forması giyen Yunus Kireş, yeşil siyahlı camiaya yabancı değil.Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen...

Sarayönü Belediyespor, Ortaca Belediyespor'dan savunma oyuncusu Yunus Kireş'i aldı. Daha önce 2013-2014 sezonunda da Sarayönü Belediyespor forması giyen Yunus Kireş, yeşil siyahlı camiaya yabancı değil.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ön görüşmenin ardından şartların olgunlaşmasıyla Sarayönü'ne gelen Yunus Kireş, Sarayönü Belediyespor transfer komitesi ile masaya oturdu. Yapılan anlaşmanın ardından Kireş, kendini bir yıllığına yeşil siyahlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Konyaspor altyapısından yetişen 1994 doğumlu oyuncu, yaşının dolmasının ardından 2013-2014 sezonunda ilk defa Sarayönü Belediyespor'da oynamıştı. O yıl temsilcimiz ile 18 karşılaşmaya çıkan Yunus Kireş, 1215 dakika görev alarak rakip filelere 3 gol atmıştı.

İlçemizde yakaladığı çıkışla bir sonraki yıl Karaman Belediyespor'a transfer olan genç savunmacı, Nevşehirspor ve Ortaca Belediyespor takımlarında birer yıl oynadıktan sonra eski takımına geri döndü. Savunma bölgesinde görev yapan ve ileride duran top organizasyonda da dikkat çeken bir oyuncu olan Yunus Kireş, etkili kafa vuruşları ile biliniyor.

Temmuz ayı başında evlenerek dünya evine giren 23 yaşında ki savunmacı genç yaşına rağmen Bölgesel Amatör Lig de 78 maça çıktı.