Sarayönüspor, İmamoğlu Belediyespor’a konuk oluyor

Sarayönüspor, İmamoğlu Belediyespor’a konuk oluyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 7.grupta mücadele eden Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ligin 24ncü haftasında deplasmanda İmamoğlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 28 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15:00.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayıp ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlar ile bir anda Konya takımları arasında küme düşme potasına gerileyen temsilcimiz Adana takımı karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

Son 5 maçını da kaybedip puan alamayan Sarayönü Belediyespor’un ligde kalması neredeyse mucizelere bağlı. Matematiksel olarak geriye kalan 3 maçında da mutlak galibiyet alması gereken Sarayönü Belediyespor diğer Konya temsilcisi Ömeranlıspor’un 2 maç kaybetmesiyle ligde kalabilecek.

Sarayönü Belediyespor bu hafta konuk olacağı İmamoğlu Belediyespor’u ligin ilk yarısında kendi sahasında Uğur Ahmet ve Metehan’ın golleriyle 2-0 mağlup etmişti.

İmamoğlu Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 12 müsabakada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarayönü Belediyespor ise 6 maçta sadece 1 puan alabildi.

Sarayönü Belediyespor 38 puanla ligde 4.ncü sırada, İmamoğlu Belediyespor ise 34 puanla 6.ncı sırada yer alıyor