Doğuştan kindarlar, intikamları acı oluyor! İşte o 4 burç

Doğuştan kindarlar, intikamları acı oluyor! İşte o 4 burç
Doğuştan kinci olan, öfkeleriyle yakıp yıkan burçlar olduğunu biliyor muydunuz? O burçlar, intikamını almadan ölmüyor. İşte patavatsız halleri, zehirli cümleleri ve kin duygusuyla harekete geçen o burçlar…

İnsanın doğduğu andaki gökyüzünün konumunun karakterine yansıdığı biliniyor. Doğum tarihi ve saatine göre kimi burçlar sakin yapılı olurken, bazı burçlar da asabi ya da kindar olabiliyor.

Astrologlar, doğuştan kindar yapılarıyla bilinen 4 burcu açıkladı. Buna göre bazı burçlar, yapıları gereği, intikamını alıncaya kadar ilerlemekten vazgeçmiyor. Hatta intikamını almadan ölmüyor.

İşte öfkeleri diğerlerine göre daha yıkıcı olan o burçlar...

1-001.jpg

1- YAY
Yay burçlarının neşeli ve umursamaz özelliklerinin yanında çok hassas bir kalbi vardır. Yay burçları, gerçekten üzüldüklerinde kin tutarlar.

Yay burçlarının kini asla geçmez ve o zehri size gösterebilmek için elinden geleni yapar. Yay burçları hiç beklemediğiniz bir anda patavatsız cümleleriyle ya da yersiz davranışlarıyla sizden intikamını almaya çalışır.
Eğer bir yay burcu gerçekten sizi düşmanı olarak görmeye başladıysa yaptığınız şakalar bile onu rahatsız eder.

2.png

2- YENGEÇ
Yengeç burçları genellikle sakin ve duygusal bir yapıda olur Ancak yengeç burçlarını sinirlendiğinizde sizi hemen düşmanı olarak kabul eder ve duygu fırtınasına boğar.

Yengeç burçları sinirlendiklerinde çok tehlikeli olabiliyor. Her şeyi size anlatmaya kalkarak duygularınızı alt üst edebilir hatta sizin dedikodunuzu herkesle yapabilirler.

Cümleleri zehirli olan yengeç burçlarının bu tavrıyla mücadele edebilmek zor olabilir.

3-001.jpg

3- BOĞA
Boğa burcu astrolojide en inatçı burç olarak bilinir. Onlar aşırı öfkeli kişiler olurlar ve boğa burçlarını asla kızdırmamanız gerekir. Aranızdaki konunun öfkeye neden olacağını bildiğiniz zaman onlara sakın yaklaşmayın.
Boğa burçları, içinde çok fazla konu biriktirdiği için dokunduğunuz anda çok sinirli davranışlar gösterebilir. Sizi hayat boyu düşmanı olarak kabul edebilirler.

4-001.jpg

4- AKREP
Akrep burçlarının öfkeleri sarsıcıdır. Asla rol yapmayan akrep burçları eğer sizi düşmanı olarak görüyorsa bunu çekinmeden açıkça yüzünüze gösterir.

Akrep burçlarının kin duygusu çok fazla olduğu için intikam almadan asla kimseyi bırakmaz. Her hareketi planlanmış olan akrep burçları, intikam almak için doğru zamanı bekler. Bu sebeple akrep burçlarıyla asla karşı karşıya gelmemeniz gerekir.