İlçe Jandarma Komutanı Erdem göreve başladı

İlçe Jandarma Komutanı Erdem göreve başladı
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Üsteğmen Yıldıray Erdem görevine başladı.1990 yılında Ordu'da dünyaya gelen Erdem,  Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Denizcilik İşletmeleri Bölümünden mezun oldu.Üsteğmen...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Üsteğmen Yıldıray Erdem görevine başladı.

1990 yılında Ordu'da dünyaya gelen Erdem,  Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Denizcilik İşletmeleri Bölümünden mezun oldu.

Üsteğmen Erdem, lisans eğitimini tamamladıktan sonra Van Erçiş Tekler jandarma karakolunda karakol komutanı olarak göreve başladı. Burada 4 yıl kadar süre ile hizmet veren Erdem, ikinci görev yeri olan Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığına atanarak, geçtiğimiz hafta masaiye başladı.

Öncelikli görevlerinin huzur ve güvenliği tahsis etmek olduğunu kaydeden Üsteğmen Erdem, “Sarayönü, birçok anlamda rahat görev yapılabilecek merkezi bir yer. Ayrıca Sarayönü, sessiz, sakin, kendi halinde huzurlu bir ilçe. Suç oranı bakımından ve işlenen şunların niteliklerinden de Sarayönü’nün sakin ve kendi halinde bir ilçe olduğu anlaşılıyor. Biz de, insan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile sorumluluk bölgemizde en saygın, en güvenilir, en mükemmel hizmet üreten örnek kolluk kuvveti olarak vatandaşlarımıza hizmet etme arzusundayız.” dedi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Üsteğmen Yıldıray Erdem’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :