Işıl ışıl saçlar için sampuanınıza 2 kaşık ekleyin

Işıl ışıl saçlar için sampuanınıza 2 kaşık ekleyin
Yazın güneş ışığı ya da denizden yıpranan saçlarınız kışın sert rüzgarlarına hazır mı? Daha doğal ve parlak saçlara sahip olmak, şampuanınıza ekleyeceğiniz bu malzeme ile mümkün. İşte detaylar…

Saçlar, günlük hayatın yoğun temposunda güneş ışığı, rüzgar, tuzlu deniz suyu gibi nedenlerle yıpranır. Düzenli bakım yapılmadığı taktirde ise kırılan ve yıpranan saçlardan çoğu zaman kestirerek kurtulmak zorunda kalırız.

Bakım yapılmadığında parlaklığını yitiren saçlara son. Üstelik pahalı kozmetik ürünlerine avuç dolusu para vermenize de gerek yok. Artık evinizde bulunan malzemelerle saç bakımını kendiniz yapabilirsiniz.

isil-isil-saclar-icin-sampuaniniza-2-kasik-ekleyin-1.jpg

Yıpranan saçların daha parlak, dolgun ve sağlıklı olması için şampuanınızı bile değiştirmeden bazı püf noktaları uygulayabilirsiniz. Şampuanınızı değiştirmek yerine kullandığınız şampuana şampuanın içine 2 yemek kaşığı Türk kahvesi eklemek bakımlı ve ışıl ışıl saçlar için yeterli olacaktır.

isil-isil-saclar-icin-sampuaniniza-2-kasik-ekleyin-2.jpg

Türk kahvesi içeriğindeki bileşenler sayesinde saçlarınızın yumuşak bir dokuya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Şampuanınıza ekleyeceğiniz Türk kahvesi ile keratin bakımı yapmış kadar olacaksınız. Bu yöntem ile hem saçlara ışıltılı saçlara sahip olacak, hem de saçlarınızı Türk kahvesi ve şampuan karışımıyla iyileştirebileceksiniz.