Kaymakam Göktaş, muhtarlarla ilk toplantısını yaptı

Kaymakam Göktaş, muhtarlarla ilk toplantısını yaptı
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan Sarayönü’nde 26 mahalle muhtarı, Kaymakamı Lütfullah Göktaş başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni dönem ilk muhtarlar toplantısına Kaymakam Göktaş’ın yanı sıra Kaymakamlık Sarayönü'nün yeni belediye başkanı Necati Koç, Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yıldıray Erdem, Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan ve tüm mahalle muhtarları katıldı.

Sarayönü'nün farklı mahallelerinden gelen muhtarlar, bir araya gelerek, gelecek dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

kaymakam-muhtarlarla-toplanti-937-2.jpeg

Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, Sarayönü'nün geleceği adına yerel yönetimler ile mahalleler arasında köprü kurarak daha etkin ve verimli hizmetlerin sunulmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş ise, muhtarlar toplantısında şunları dile getirdi:

"Muhtarlarımız, yerel yönetimde önemli bir köprü görevi üstlenmektedirler. Seçilmiş oldukları mahallelerin temsilcileri olarak, vatandaşlarımızla olan iletişimi güçlendirmek ve sorunları çözmek adına önemli bir role sahiptirler. Muhtarlarımızın ve belediye başkanımızın iş birliği ile halkımızın refahı ve için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."