Keskin gözlere sahip olanlar 7 farkı hemen buluyor

Keskin gözlere sahip olanlar 7 farkı hemen buluyor
Bu resimdeki 7 farkı bulabilen kişi sayısı çok az. 7 farkı 30 saniyede bulabilmek için keskin gözlere sahip olmak gerekiyor. Zeki olanların bile zorlandığı bu bulmacayı bakalım siz çözebilecek misiniz? Haydi başlıyoruz…

Zeka oyunları görsel hafızanızı çalıştırdığı kadar, muhakeme yeteneğinizi de harekete geçiriyor. Bu nedenle büyük ilgi gören zeka bulmacalarından bir tanesi de bu haberin içinde.

Görseldeki 7 farklı detayı bulmanın kolay olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak pek çok insan aradaki farkları bulamıyor ya da bulmakta güçlük çekiyor. Zeki olanların bile zorlukla çözdüğü bu bulmacayı peki siz çözebilir misiniz?

İki resim arasında 7 fark var. Zeka testindeki 7 farkı 30 saniyede bulmak gerekiyor. İlk bakışta kolay gibi görünen bu zeka testindeki ince ayrıntılara iyice dikkat edin. Sürenizi başlattıktan sonra resme odaklanarak farkı bulmaya çalışın.

Maymun ve maymunun etrafındaki nesneler özellikle pür dikkat incelenmeli. Yoksa gözünüzden kaçabilir.

keskin-gozlere-sahip-olanlar-7-farki-hemen-buluyor-1.jpg

Resimdeki 7 farkı bulabildiniz mi? Eğer hala bulamadıysanız sizin için zeka testindeki bu farkları söyleyelim.
Aşağıdaki resimde kırmızı işaretli yerlerde 7 farkı görebilirsiniz.

keskin-gozlere-sahip-olanlar-7-farki-hemen-buluyor-2.jpg

1. fark: Resmin sol üst köşesine dikkatli bakın. İlk resimdeki ağaç yapraklarının orada olmadığını fark edeceksiniz.

2. fark: Yine resmin sol tarafında maymunun arkasındaki palmiye ağacı yok.

3. fark: Peki maymunun kulağına dikkat ettiniz mi? Sol kulağı diğerinden farklı.

4. fark: Saçına hiç detaylı baktınız mı? Sol tarafındaki saç şekli değişik değil mi? Evet doğru gördünüz saçı diğer resme göre farklı.

5. fark: Maymunun üstündeki t-shirt nedense gözüme farklı geldi. Acaba rengi mi farklı yoksa yazıları mı? Dikkatli bakarsanız Summer yazısını göremeyebilirsiniz. Sol resimde ‘Hello Summer’ sağdaki görselde sadece ‘Hello’ yazıyor.

6. fark: Peki ya maymunun kuyruğuna ne demeli? Kuyruğu sanki bir tık kısa kalmış. Sizce de öyle değil mi? Evet doğru sağ taraftaki resimde maymunun kuyruğu kısa kalmış.

7. fark: Bulmacamızım son farkına geldik. Dikkatli bakarsanız sağ tarafta yer alan ağaç yapraklarının diğer resimde olmadığını göreceksiniz.

keskin-gozlere-sahip-olanlar-7-farki-hemen-buluyor-3.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ