Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının meğer annesi de ünlüymüş

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının meğer annesi de ünlüymüş
Kızılcık Şerbeti isimli dizide sempatik tavırları, herkesi kızdıran masum yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Feyza Civelek’in annesi bakın kim çıktı? Meğer o da aynı dizideymiş...

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Gerçek hayattan esinlenerek yapıldığı belirtilen dizi güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle çok konuşuluyor.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığını dizi güçlü kadrosu ve toplumsal farklılıkları ele alan hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yayınlandığı günden bu yana reyting listelerini alt üst eden dizide Nilay karakterine ise Feyza Civelek canlandırıyor. Zaman zaman açıklamaları ve başarılı oyunculuğu ile gündeme gelen Civelek hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Feyza Civelek'in annesinin de ünlü olduğu ortaya çıktı.

1-004.jpg

1995 yılında İstanbul’da doğan Civelek'in annesinin Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Melis Civelek olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

2-003.jpg

Son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiren Feyza Civelek, annesinin kaleme aldığı tüm efsane dizilerde rol almış.

3-003.jpg

ATV, Kanal D, Star TV gibi kanallarda çalıştıktan sonra 2014'te Show TV'nin genel yayın yönetmenliğini üstlenen Melis Civelek, görevini bir yıl sonra bırakarak senaryo yazarlığında kendine yepyeni bir kariyer kapısı araladı.

4-004.jpg

İlk olarak yayınlandığı dönemde büyük ilgi ile izlenen Adını Feriha Koydum dizisinin senaryosunu yazan Civelek, dizinin inanılmaz beğeni almasıyla sektörün aranan isimlerinden biri haline geldi.

5-003.jpg

Melis Civelek, Adını Feriha Koydum'la başlayan kariyer yolculuğuna Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma, Sol Yanım ve Bir Umut Yeter dizileriyle devam etti.