Koçaş, "Karar artık halkımızın"

Koçaş, "Karar artık halkımızın"
Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm mahalleleri ziyaret ederek Bahçesaray'dan Boyalı'ya kadar tüm ilçe halkı ile kucaklaştıklarını söyledi.

Bu süreçte insanların gösterdiği teveccühten çok memnun olduğunu ifade eden Koçaş, "İnsanlarımızın sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Çözümlerini dile getirdik. Her yerde çok güze bir ilgiyle karşılandık. Halkımız pazar günü kararını verecek. Söz artık halkımızın." dedi.

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş, 31 Mart yerel seçimleri arefesinde seçim çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Sarayönü'nün 26 mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve eksiklerini dinlediklerini belirten Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, "Halkımızın yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak gerekli çözüm yolarını anlattık. Şayet halkımız takdir edip bizlere teveccüh gösterir ise hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadan eşit şekilde gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Dinlediğimiz sorunların hepsini çözceğiz." dedi.

"Hizmet getirecek başkanı halkımız seçecek"

Kamuoyunda bazı algı operasyonları yürütülerek gerçeklerin saptırıldığını anlatan Koçaş, "İster bağımsız olsun, ister partili olsun belediyelerin nüfus oranına göre iller bankasından ödenek geliri aynıdır. Önemli olan bu geliri eşit şekilde mahallelerimizin nüfusuna göre adaletli şekilde dağıtılması ve nereye nasıl kullanılacağının bilinmesidir. Gereksiz ve israfa kaçan harcamaların engellenmesi gerekir. Gelirlerin ve giderlerin yönetilmesi çok önemli bir etkendir. Başkanlık nasip olursa görevimi layığı ile yerine getirip memleketimize en iyi hizmeti vereceğiz." şeklinde konuştu.

"İnsanların aklıyla alay etmeyin"

İnsanların aklıyla alay edildiğini kaydeden Hasan Koçaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: Bir belediye ilk başta asli görevlerini tam bir şekilde yerine getirmeli. Öncelikle halkımızın yaşamsal alanları düzenlenmeli ve uzun vadeli plan projelerden daha çok kısa vadede vatandaşlarımıza fayda gösteren hizmetleri yerine getirilmeli. Görüyoruz ki mevcut belediye başkanı arkasında iktidar partisi olmasına rağmen 10 yıl boyunca asli görevlerini unutup büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin arkasına sığınarak elle tutulur hiç bir hizmet sunamamıştır. 10 yılın sonunda asli hizmetlerde tam olarak yerine getirilmemesinin yanı sıra hayali söylem ve reklamlarla vatandaşın aklıyla alay edilmektedir. Bir çok vatandaşımıza işçi alımı listesi ile söz verilmektedir. Belediyemizin işçi kapasitesi bellidir. Diğer devlet dairelerinin de kapasitesi bellidir. Devlet kurum ve kuruşlarına gereksiz işçi alımları sözü verilerek insanların umutlarıyla oynanmaktadır."

Memleketimize hizmet en büyük şereftir

Sadece seçim arifesinde değil seçimden sonra da halkı can kulağı ile dinleyeceğini vurgulayan Koçaş, şunları söyledi: "Bu memleket bizim başka Sarayönü yok. Bizim derdimiz önce gönülleri kazanmak, milletin derdiyle dertlenip bugünü, yarına ve geleceğe taşımaktır. Kendi aramızdaki tüm fikri ve siyasi ayrılıkları bir tarafa bırakıp kardeşlik bağlarını yeniden güçlendirmek için 26 mahalleyle bir bütün olarak Sarayönü ilçemizi hak ettiği en yüksek seviyeye ulaştırmak bizim temel gayemiz olacaktır. İlçemizde gezmediğimiz yer kalmadı. Ulaşamadığımız, buluşamadığımız seçmenlerimiz haklarını helal etsin. Allah nasip eder de bu kutsal ve hassas göreve gelirsek o ulaşamadığımız, derdini dinleyemediğimiz vatandaşlarımız gelsin bana sıkıntısını mahallesinin derdini anlatsın. Benim kapım herkese açık. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde memleketimiz açısından en hayırlısı neyse onun olmasını Canab-ı Allah'tan temenni ediyor ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."