KOMPEN PVC yeni ürününü tanıttı

KOMPEN PVC yeni ürününü tanıttı
KOMPEN PVC yeni üretime başlanan sürme serisinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.Hava, su, ses ve ısı sızdırmazlık özelikleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamada oldukça iddialı olan yeni yeni HAYLINE Tek...

KOMPEN PVC yeni üretime başlanan sürme serisinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Hava, su, ses ve ısı sızdırmazlık özelikleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamada oldukça iddialı olan yeni yeni HAYLINE Tek ve çift raylı sürme ve HYPERLINE contalı sürme kapı ve pencere doğrama sistemlerinin tüketici tarafından oldukça ilgi görmesi ve sektöre de yön vermesi bekleniyor.

KOMPEN PVC yeni üretimine başladığı sürme serilerinin bilgilendirme ve eğitim toplantısının ilk sunumunu Konya bölgesi bayilerinin katılımı ile Ladik’te bulunan fabrika binasında gerçekleşti.

Erdal Küçükşehir

Sunum öncesi bir konuşma yapan Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, “Uzun süredir çalışmaları devam eden yeni serilerimizin üretimine başladık. Yeni sürme serilerimizin tüketici tarafından ilgi göreceğini ve sektöre yön vereceğini tahmin ediyoruz.” dedi.

Tasarım Geliştirme Uzmanı Abdullah Kort tarafından tanıtılan sürme serisi ile ilgili bayilerden gelen sorular kalite güvence müdürü Oğuz Oğuz ve üretim müdürü İbrahim Dönmez tarafından cevaplandı.

KOMPEN HAYLINE Tek ve çift raylı sürme

Yeni HAYLINE Tek ve çift raylı sürme kapı ve pencere doğrama sistemleri kasadan kıl fitil özelliği ile değişik folyo renk ve desen seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulurken, HYPERLINE contalı sürme sistemi ise hava, su, ses ve ısı sızdırmazlık özelikleriyle kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak bir ürün olarak üretimine başlandı. (Belgin TARI)

Etiketler :